Η τελευταία έκδοση του GNOME 3 κυκλοφόρησε σήμερα. Η έκδοση 3.30 περιέχει έξι μήνες δουλειάς από την κοινότητα GNOME και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η έκδοση παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Ολόκληρη η επιφάνεια εργασίας χρησιμοποιεί πλέον λιγότερους πόρους συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης.

GNOME 3.30 epiphany

GNOME 3.30 Εφαρμογή Ιστός

Άλλα σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία ανάγνωσης περιεχομένου στην εφαρμογή Ιστός, βελτιώσεις αναζήτησης στην εφαρμογή Αρχεία και βελτιώσεις στην καταγραφή της οθόνης και στην κοινή χρήση οθόνης. Η εφαρμογή «Ρυθμίσεις» διαθέτει τώρα έναν πίνακα Thunderbolt για τη διαχείριση συσκευών και εμφανίζει δυναμικά πίνακες σχετιζόμενους με το υλικό μόνο όταν το ανιχνεύει.

GNOME 3.30 Nautilus

GNOME 3.30 Εφαρμογή Αρχεία

Οι πολλές άλλες βελτιώσεις στο GNOME 3.30 περιλαμβάνονται στις σημειώσεις έκδοσης.

Το GNOME 3.30 αποκαλείται «Almería» σε αναγνώριση του πιο πρόσφατου GUADEC που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Αλμερία της Ισπανίας.

Το Έργο GNOME υποστηρίζεται από το Ίδρυμα GNOME. Βασιζόμαστε στις δωρεές για να συνεχίσουμε να προωθούμε το έργο. Εάν εκτιμάτε το έργο που κάνουμε, παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε ως Φίλος του GNOME.

**

Τύπος

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί ελεύθερα χωρίς να απαιτείται απόδοση. Τα ερωτήματα που αφορούν τον τύπο πρέπει να απευθύνονται στο gnome-press-contact@gnome.org. Ένα πακέτο screenshot είναι διαθέσιμο για λήψη.